veckans schema

good morning sunshine

Japp det är mina smutsiga strumpor på sista bilden hihi, fått lite frågor om vår soffa. Det är en gammal howard som vi klätt om

Måndag: Var hos läkaren, jobbade och åt middag med Ebba och Alex. En mysig måndag helt enkelt.

Tisdag: Möten på morgon och eftermiddag, men vid lunch hade jag tänkt beta av ett träningspass. På kvällen ska jag på tjejmiddag med Josse, Shirran och Oline, vi ska käka på Pane Vino tror jag restaurangen hette, är sugen på en riktigt god pasta.

Onsdag: Börjar morgonen med ett träningspass, ska även försöka hinna med att fota med Josse om hon kan eller om vi bara kör på tisdagen, sen är det möten hela dagen fram till 4, för då har jag minsann äntligen bokat in en efterlängtad behandling på bookatreat, nämligen gravidmassage. Känner hur svag min rygg är när jag sitter på kontoret hela dagarna så ska bli skönt att den får lite kärlek. På kvällen kanske jag och B ska på utomhus bio, så mysigt.

Torsdag: Dagen kommer till större del gå åt för möten. På lunchen ska jag iväg på lanseringen av Wahlgrens värld som har premiär nu på torsdag. Vi ska hänga på Ett hem som jag alltid velat gå till, ska bli mysigt att träffa många som man inte sett på semestern. På kvällen blir det nog myskväll med Anna och Hanna.

Fredag: Möten och jobb i vanlig ordning men sen vid 17-tiden ska jag iväg för att fira att bästa Hanna släpper ytterligare en kollektion med NAKD, denna kan nog vara min favorit so far. Vi ska äta middag men sen har även ni chansen att fira kollektionssläppet med oss, läs mer på Hannas blogg. Sen drar jag vidare hem till B's föräldrar då hans lillasyster Nicki styr 18-årsfest.

Lördagen bjuder också på fest men istället för 18, 25-års fest för Demi (också B's syster men det borde ni veta vid det här laget haha). Resten av helgen blir nog att ta det lugnt. Fixa i huset och med det menar jag typ rensa och städa min garderob. Ska kanske ha bloppis om några veckor igen och sälja mer höst/vinter grejer

Gillar

Kommentarer

wildanilsson
wildanilsson,
härlogt att ha allting planerat ❤️
nouw.com/wildanilsson
Mayagustafson
Mayagustafson,
låter som en bra vecka!
nouw.com/mayagustafson
Be_Creative
Be_Creative,
Can't understand a woord, but your photos look nice! 😊
nouw.com/be_creative
Ladywithadream
Ladywithadream,
Johannagustafson
Johannagustafson,
Så otroligt vacker du är!!
nouw.com/johannagustafson