Veckans todo - läkarbesök,samrbeten, önskeinlägg

inlägget innehåller reklamlänkar

Baddräkt - klick (i beige)/ Liknande skjorta - klick

God morgon mina älsklingar, hur mår ni? Jag mår helt okej. Jag fick precis en känsla av tacksamhet sköljd över mig så allt som just nu är skit känns ändå som en bagatell. Jag har fortfarande väldigt ont och får väl helt enkelt acceptera och bita ihop i 13 veckor till. Jag har så mycket att vara glad över. Typ min fina pojkvän, alltså jag är förvånad över hur bra han hanterat den här graviditeten. Typ som igår kom vi hem sent och jag blev på dåligt humör då jag skulle upp lite innan 6 och kände mig stressad över det. Var sjukt spydig och helt plötsligt så säger han bara, okej jag kommer vara tyst nu för du verkar irriterad men jag älskar dig och så pussade han mig godnatt. Jag själv hade ju blivit arg och undrat vafan det är med personen som är så spydig utan man gjort något men nej inte han.. Jaja nog om det. Jag är tillbaka i verkligheten på kontoret och det känns bra, schemat blir som vanligt tajtare och jag undrar om jag kommer orka samma tempo som innan men vi får se helt enkelt.

Måndag: Jobb, tid hos barnmorskan och bokade även in ett läkarbesök, postade allt jag sålt på bloppisen, spelade in och postade ett samarbete. Avslutade kvällen med att köpa nya lakan och kolla på Mission Impossible på bio
Tisdag: Haft möten sen 7, ska vid 12-tiden fota med Josse, sen hem och hänga upp speglar och tavlor. Ikväll blir det nog en långpromenad + hämta ut lite paket och förberedande av inlägg dvs. lite brainstorming och äntligen få tummen ur röven att göra lite inlägg ni bett mig om som ex. mammaledighet, hur jag sminkar mig osv.
Onsdag: Möten under förmiddagen, på kvällen hoppas jag att det blir tjejkväll. Har saknat mina tjejer på tok för mycket och länge sen vi alla hängde.
Torsdag: Spela in ett samarbete och fota ett samarbete, sen kanske vi åker ut till landet. Beror på vädret
Fredag: Skönt att få längta efter helgen, antingen blir det häng på landet eller husfix, inte bestämt ännu. Om det blir husfix ska vi nog gjuta klart vår utomhustrappa, köpa en stenskiva till vårat matbord osv.

Gillar

Kommentarer

gcamillas
gcamillas,
Vad skönt att du har en stöttande pojkvän <3 Det behövs mer än någonsin under sin graviditet 😊
nouw.com/gcamillas
maklarfrun
maklarfrun,
önskar dig en fin vecka!
nouw.com/maklarfrun
NinaGlassel
NinaGlassel,
Haha tror jag ska be min pojkvän läsa det här inlägget så han vet hur han ska hantera mig när jag har PMS hahah !! skit snygga bilder btw
nouw.com/ninaglassel
tiffanykarlsson
tiffanykarlsson,
jättefint redigerat! vart gör du dina collage? Kram 🌸
nouw.com/tiffanykarlsson
lovisawallin
lovisawallin ,
I en app som heter Moldiv <3
nouw.com/lovisawallin
tiffanykarlsson
tiffanykarlsson,
Marie
,
vilken härlig hängmatta! var hittar man en sån?
lovisawallin
lovisawallin ,
åh tyvärr ingen aning, ej jag som köpt den men tror Rusta eller något <3
nouw.com/lovisawallin