veet - sensitive precision, beauty styler

Babe & jag <>

I onsdagskväll gick jag och Louise till NO. 18 på Birgerjarls gatan där HK Strategies hade ett event tillsammans med Veet och Linn Herbertsson. Var lite trött så hade prioriterat att byta om till sköna skor vilket jag ångrade när jag kom innanför dörren och Afterwork nerven började rycka. Men Middag väntade hemma och ett tidigt flyg till London dagen efter så kanske var klokt ändå.

Väl på plats kunde man få sina ögonbryn trimmade (mer om det längre ner i inlägget) och fixade. Blev helt chockad men glad av att mina ögonbryn kunde bli så snygga. Jag brukar som jag nämnt innan aldrig fixa dom men nu blir det en ny rutin, älskar att jag fick dom lite tjockare och markerade.

Såklart fanns det ett Photo booth på plats (bästa investeringen till fest enligt mig)

Lite fler bilder på oss för att vi är söta!

Och här har ni den, den nya beauty stylern (Ni hittar den här) som du snabbt och enkelt ska kunna använda vid lite känsligare områden såsom ansikte, armhålor eller bikinilinje. Jag har just eftersökt en sån här produkt då jag ofta anser att mina ögonbryns form försvinner när fjun dyker upp. Eftersom jag har dålig syn i kombo av en dålig förstoringsspegel hemma + att jag inte just nu går till någon salong och gör detta konternuerligt så har jag ofta små fjun vid ögonbrynen som inte ska vara där, och trots att dom inte är svarta så blir det så stor skillnad när man blir av med dom, tro mig!! Den här lilla manicken kommer dyka upp innan jag ska på fest och behöver ett snabbt men bra resultat men även när jag ska trimma ögonbrynen (ni vet ibland när dom börjar hänga ned, ja då är denna perfekt. För er som inte har det problemet kan läsa vidare). Stort tack att vi fick komma och hänga HK Strategies och Veet.

Nu: SÅ hungrig och lite bakis så jag dör... måste ha mat.

Gillar

Kommentarer