Att bli utnyttjad

Väska - klick / Jacka- Klick / tröja i svart eller rosa - klick (adlink) / lackleggings - klick (adlink) /

Haha jag har så dålig erfarenhet av lackbyxor. Ni minns att jag berättade att ett par byxor jag hade på Hannas födelsedagsfest från NAKD sprack i hela rumpan. Ja igår var det dessas tur att spricka precis mellan benen och jag hade ju såklart vita trosor, inge mer lackbyxor för mig inte. Måste vara något generellt med att det är dålig kvalitet men snygga är dom i allafall.

Fredag iallafall, känns som det går typ 2 dagar på veckan sen är det fredag igen men jag klagar inte för jag är helt slut. Sen är jag lite irriterad också. Gick igenom min mail imorse som varje dag och det finns så många företag därute som vill utnyttja en. Jag får nog minst 10 mail om dagen från företag som tror att dom kan få lite gratis reklam. jag är glad att jag har kompisar jag kan prata pris med för annars skulle jag vara helt lost. Imorse blev jag erbjuden 15 dollar av ett företag för en shoutout på min instastory och en länk i min bio. När jag skrattade åt summan svarade dom: vi pratar faktiskt med flera influencers som har över 100k på instagram som accepterat det här priset. Hade jag inte vetat bättre hade jag nog nöjt mig men nu vet jag ju hur mycket jag kan ta och tycker det är otroligt jävla lågt.
Om du har svårt att veta vad du ska ta för olika samarbeten, försök kolla med andra som ungefär har samma följare osv.
Jag pratade t.ex. med Hanna om detta då jag tagit för dåligt betalt i en grej som jag mådde dåligt över då hon faktiskt sa något klokt. Det är bättre att tacka nej än att godkänna att få dåligt betalt. Du förstör ju för dom som faktiskt kräver rätt summa och det är klart. Vi säger att jag skulle begära 5000 kr för att göra ett blogginlägg med ett företag men en annan som har lika många följare säger att hon kan göra det gratis mot kläder, ja då förstörs ju min prisbild.

Lite sidospår menmen, nu ska jag iväg på lunch en snabbis

Gillar

Kommentarer

myeeklundd
myeeklundd,
Så snygg jacka omg!! ♡
nouw.com/myeeklundd
HannahOster
HannahOster,
Smart!! Kram <3
nouw.com/hannahoster
lindawallin
lindawallin,
Wow vilken snygg jacka!!
nouw.com/lindawallin