Vi behöver er hjälp

Hörni, jag behöver eran hjälp!!
Just i denna stund har vi en Stokke Xplory och även en Beat (används mer som city vagn just nu) men jag behöver er hjälp. Det kommer vara ca 18 månader mellan T och hans nya syskon och jag vill veta ni som också varit i samma sits hur ni gjort med vagn.

Behöver jag köpa en dubbelvagn? Jag misstänker att T kommer vara jätte nöjd med att stå på en platta vid vagnen istället för att ligga i den och jag vet inte hur många gånger jag kommer att vara ute och gå med båda då han ändå kommer gå på förskolan så det är ju isåfall på helgen. Ja ni fattar, är ganska, lost i vad som behövs. kan inte ni dela med er av era bästa tips när man får syskon så ”nära” varann? Hur gjorde ni?

Nu ska jag mysa ner mig i sängen med T och B. Imorgon ska vi plåta ny header och lite samarbeten så det är fullt ös hela dagen. Hoppas på att kunna kika in här lite och ge lite BTS

Puss

Dags att byta ut vinterutrustningen mot det svarta vanliga igen med tanke på att snön är borta och känns inte som den är påväg tillbaka.


Jag längtar efter att få veta vem den här krabaten är, att få förbereda för honom/henne och fixa i ordning alla bebisgrejer. Även om vi gjorde detta för lite mer än ett år sen så känns det som man förträngt allt haha känns som vi börjar på noll igen.

Gillar

Kommentarer

Sarah
Sarah,
Hej.
Mitt absolut bästa tips är att du köper en dubbelvagn. Vi hade som de flesta en Bugaboo Donkey och den är hur bra som helst.
Här är flera anledningar:
- då ni ska göra utflykter eller bara ta en promenad
- till och från förskolan, kanske är trött på eftermiddagen och jag lovar, det är inte lätt att få med en trotsig 2-åring på en ståbräda
-om stora är sjuk och ska sova i vagnen
-för att ni inte kommer ha stora på förskolan varje dag säkert

i mina ögon finns det inget som talar emot. Vi har haft enormt mycket användning för vår dubbelchans.

Lycka till!
Sophie
Sophie,
Säger om ovanstående - köp en bugaboo donkey! Jag har 17 månader mellan mina grsbbar och hade aldrig klarat mig utan min dubbelvagn.. Alla gånger när båda sover samtidigt eller när man faktiskt bara vill att dom ska sitta i vagnen och inte springa iväg! Sålde min för tidigt för att jag trodde att min äldsta inte "behövde" sitta i vagn mer men det fick jag ångra! Hade som tur var en resevagn (enkel) men som båda fick plats bakom varandra! Haha! Men den kommer till användning längre än vad man tror!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229