Vi har blivit föräldrar

Jag och B dagen innan vi skulle in för kejsarsnittet

Hej kompisar, vet inte ens hur jag ska börja det här inlägget men kan väl börja med att tacka er för alla fina meddelanden ni har skickat. Vi har fått så enormt stöd från familj och vänner, helt galet hur mycket kärlek som spridits dom här senaste 2 dagarna.

Just nu i skrivande stund ligger Hoppsan på mitt bröst och sover. Jag kan liksom inte slita mina ögon från honom. Börjar gråta med jämna mellanrum (gråter medan jag skriver det här inlägget haha). Dels lyckotårar men också p.g.a. att det här kejsarsnittet var jobbigare än vad jag trodde. B har fortsatt vara sån jävla klippa, man behöver verkligen stöd till 110% efter ett kejsarsnitt, något jag kanske inte räknat med men ni ska få hela vår förlossningshistoria när jag samlat mig.

Är iallafall världens lyckligaste mamma(!) just nu. Det är alltså helt sinnessjukt, det är för mycket känslor och nya intryck så vet knappt vad jag själv heter, vill Inte att han ska växa, vill spola tillbaka till stunden vi fick honom, uppleva allt igen. Man förstår liksom precis vad alla pratat om.

Idag åker vi äntligen hem från sjukhuset, läskigt men kul att få komma hem. Har fått så jäkla ont i ryggen av sängarna här

Den här bilden tog jag nyss på vår lilla Hoppsan. Jag SMÄLTER. .

Gillar

Kommentarer