Vi måste sluta jämföra oss

Jag la upp den här bilden förra veckan och fick sån otrolig respons (tack för det!!). Nu i helgen fick jag även en kommentar om att jag borde gå ner i vikt och kände mest att den här personen är ju helt tappad MEN så såg jag även en tjej som skrev något väldigt klokt som gjorde att jag bara ville säga det här.

Vi måste SLUTA jämföra oss med andra. Jämföra våra kroppar med andra, våra prestationer på jobb, våra träningspass, ja egentligen allt. Vi är så otroligt olika oc det finns ingen som just dig som läser det här, du är helt unik, likaså dina förutsättningar, utseende, prestationer, personlig osv. Ja hela du är inte som någon annan, varför ska du då jämföra dig med någon som inte alls är som du, det är ju helt orimligt. Jag vet om att det finns en viss idealhets på sociala medier och i livet, en hets jag varken är sugen eller intresserad av att joina men jag förstår att som ung tjej jämför man sig med allt och alla. Det är dock så orättvist att jämföra ditt ”sämsta” enligt dig själv mot det du ser på instagram som i 99 av fallen är det bästa av personerna du följer. Ibland hade jag bara velat ta med er backstage så ni fick se hur det faktiskt kan se ut.

Jaja kort sagt, sluta jämföra er och börja istället vara ditt bästa jag. Jämför dina egna resultat i träning eller på jobb, det kommer bli mycket mer utvecklande kan jag lova och använd istället sociala medier till att inspireras!

Puss


Gillar

Kommentarer

Mammatillthea
Mammatillthea,
Så himla bra skrivet 🤍
nouw.com/mammatillthea
isabylund
isabylund,
Men ja Lovisa, så bra att du tar upp det! Håller med!! Jämförelse kan vara döden för självförtroendet och självkänslan. Finns nått citat som är typ "don't compare your own behind the scenes with someone elses highlight-reel" (angående sociala medier alltså). Tycker det är så bra!
nouw.com/isabylund
Soffiaz_85
Soffiaz_85,
jätte bra skrivet <3
nouw.com/soffiaz_85
artist
artist,
Fint skrivet!💓
nouw.com/artist
Denices
Denices,
Underbart att få läsa detta, främst när man är gravid och jämför sig extra mycket. Tack <3
nouw.com/denices
tonjesynnove
tonjesynnove,
❤️❤️👏🏼
nouw.com/tonjesynnove
alicebomberg
alicebomberg,
huvudsaken är att man mår bra på insidan ❤️ du är så himla fin!!!!!!! min favorit influencer<3
nouw.com/alicebomberg
matildadahlstrom
matildadahlstrom,
Så bra skrivet! Du är så fin!!! ❤️
nouw.com/matildadahlstrom
oliviamalm
oliviamalm ,
Helt rätt! Vi måste sluta jämföra oss med alla. Det mår man inte bra av...
nouw.com/oliviamalm
KateOgembo
KateOgembo,
Håller så med dig, jättebra skrivet!🥰
nouw.com/kateogembo