Vi ska ha barn!!

Alltså de känns så sjukt kul att äntligen få berätta för er att jag och B om ett litet tag kommer få en liten bebis. Något som vi kanske själva inte var helt förberedda på men som känns så himla rätt. Igår gick jag ut med det på instagram och imorse när jag satt och gick igenom alla kommentarer, DM’s, sms och Facebook meddelanden började jag gråta.
Alltså vi är omgivna av SÅ mycket fina människor, det är faktiskt helt galet. Jag börjar gråta bara jag skriver de här för jag visste inte riktigt hur mycket det här betydde för mina vänner vilket jag märkte ännu mer igår. Fyfan va fina ni alla är, och ni läsare/ följare också. Jag har inte hunnit svara på alla era meddelanden men ska ta mig tiden i helgen och göra det.

Snart ska ni få en recap på min midsommar men först ska jag njuta av mitt andra glas oboy.

Har ni några frågor så passa på att ställa dom i det här inlägget så ska jag svara <3
min klänning är btw från Lasula för er som undrat.

Gillar

Kommentarer

emmalouiseandersson
lovisawallin
lovisawallin ,
E
,
grattis. men att det inte var väntat.. och sen ditt samarbete där du lovordar natural cycles, har du någon moralkompass alls eller?
att du och din kille var redo, fine. men hur fan vet du att alla dina följare, speciellt yngre tjejer, klarar att få beskedet att de blivit ofrivilligt gravida. skitdumt.
Anna
,
var det planerat? när kommer bebisen?
Faronsson
Faronsson,
Men wow! Grattis!!⭐️⭐️
nouw.com/faronsson
lovisawallin
lovisawallin ,
sannahedbergs
sannahedbergs,
Men åh vad roligt! Stort grattis 👶🏼😍
nouw.com/sannahedbergs
lovisawallin
lovisawallin ,
Anniehjalmarsson
Anniehjalmarsson,
lovisawallin
lovisawallin ,
Lisa
,
OHHH grattis fina du, ni kommer säkert bli underbara föräldrar ihop <3333
Tänkte ba fråga, var det en självklarhet att behålla barnet? När beräknas barnet att komma? 😊 När fick ni veta att ni väntade barn? (Tänkte på att du var ju i Toscana, drack du alkhol då eller var drickan ba med på bilder? 😊)
Johanna
,
Men gud så roligt för er!!! Stort grattis till er!! Njut, njut och njut under den här tiden. Grattis igen! <3
lovisawallin
lovisawallin ,
Lovisa
,
GRATTIS FINA LOVISA!!!!
ni kommer bli några helt utmärkta föräldrar med enormt mycket kärlek . blev gråtfärdig när jag såg vad du postat på instagram angående gradviditeten.
en fråga, ni var ju några influencers i toscana för inte så jättelänge sedan, visste du om att du var gravid då? om ja, hur ”gömde” du det för dem andra när ni exempelvis skulle dricka vin?
återigen, GRATTIS!!!! kommer följa dig hela vägen <3
Hanna
,
Wow vad roligt för er, grattis!! Kommer du köra någon typ av ”gravid vecka för vecka” uppdatering? Eller har du tänkt att dela med dig någonting av graviditeten? Kram!