Vill flytta

Skor - här (klick) / Kappa - Stylein

Hej igen hjärtan, Tänkte mest kika in här igen och uppdatera er om igår. Jag hade en riktigt mysig dag trots att jag var SÅ SÅ trött. Det enda jag ville göra var att sova men vi skulle fira både Lollo B och Nicki (B’s syrra). Sååå det var bara att hoppa in i duschen och sätta på sig något fint. Vilket på ett sätt behövdes.

Att komma in i Lovisa’s lägenhet fick mig att vilja flytta haha. Egentligen har jag en helt annan inredningsstil än vad just lägenheten är inredd i men jag dog lite inombords. Blev så otroligt sugen på nytt hus, med fiskbensparkett, mycket vitt och gardiner.

Det är så kul för när vi flyttade in i huset ville B verkligen lägga fiskbensparkett, jag ska tvärt nej då det andra alternativet var några hundra tusen billigare och (hör och häpna) jag tyckte fiskbensparkett va fult? Ångrar mig idag om vi säger så

Vi var ett tappert gäng på 6 personer tror jag. Men de var faktiskt mysigt att få träffa lite människor, hänga och prata. Det kommer definitivt bli mer såna här dagar/kvällar så denna tid går fortare. Även om jag inte skrivit så mycket om pandemin här (just för att jag vill hålla mina socialamedier från ångesten den ger) så har det verkligen tagit på mig. Jag har grov ångest inför framtiden och det skaver liksom i hela kroppen att vi inte veta när detta är över. Just nu känns de som att de aldrig kommer ta slut. Jag har grov ångest att jag ska föda i denna tid.

Jag hade iallafall på mig ett skit snyggt stickat set som ni hittar Här (har toppen i L) och här (har kjolen i M). Faktiskt ett super snyggt set både som gravid men också icke gravid.

Grattis igen din stjärna! Så mysigt att få fira dig <3

Vi är kvar hos mamma och pappa så inväntar just nu middag. Det blir tacopaj och glass till efterrätt

Gillar

Kommentarer

agnesvera
agnesvera,
Underbara bilder!
nouw.com/agnesvera
Linnealiebig
Linnealiebig,
🤩🤩🤩🤩
nouw.com/linnealiebig
Lisa
,
Du er alltid så brun og fresh! Bruker du selvbruning nå under graviditeten, isåfall hvilken bruker du? 😊
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
Shit vilket snyggt set!! passar dig så bra
nouw.com/majanilssonlundstrom
Sofia
,
Skitsnyggt alltihop!
Och btw, jag förstår din förlossningsrädsla i dessa tider. Jag är i vecka 32 och har ångest deluxe för att min sambo inte får hänga med efter förlossningen. Visst, saker kan hända på två månader men tycker det ser mörkt ut.
Min kompis födde sin son i lördags, blev flyttad till sitt rum o sa hejdå till killen. Rummet får man inte lämna under de 2 dygn hon var där pga risk för smitta. Personalen kunde omöjligt väga upp det stöd som en partner ger, vilket man såklart fattar då de säkert är underbemannade etc. Men 1,5 h tog det att någon besökte rummet varje gång hon ringde på klockan. De glömde bort att komma med måltider, fick vänta på både frukost, middag o kvällsmat i timmar efter utsatt tid. De plockade inte bort brickor utan staplade på hög med glas, tallrik etc, tills min kompis verkligen bad dom plocka ut det. Ingen var där för att titta till, ingen erbjöd att passa bebisen så hon kunde få duscha av sig snabbt. Vill inte låta självupptagen eller klanka ner på personalen, men jag känner bara att det ska vara en glad upplevelse. Jag vet inte hur det funkar i Stockholm men jag hoppas för allas skull att det ordnar sig till det bästa för oss.
Varma hälsningar från Göteborg
sofiealfrida,
Om du inte såg nyhetsmorgon i morse så är ett tips att kolla i efterhand då de hade en expert där från förlossningen och berättade om hur det är att föda under Coronan. Kanske kan hjälpa/lugna lite?
Kram<3
sofiealfrida.myshowroom.se/