Whats in my bag - The White Company

Fin, underbar och skön flickvän som man är gick man ju på stan halva söndagen för att hitta julklapp till B, eftersom jag inte hittade någon ville jag ändå köpa en liten grej till min kärlek när jag kom hem. Sprang in på The White Company som har så fina men inte allt för dyra grejer.

Står och drar i några av morgonrockarna som fanns på i butiken. Jag var alltså fast bestämd på att köpa en fin morgonrock till honom. Framför allt för att han har en hemma som 1. han snott hemifrån 2. som i sin tur snotts från något hotell för väldigt länge sen. Sen så kan jag ha använt den när jag sovit i brun utan sol för att inte smutsa ner lakanen haha.

Kartongen var lite misshandlad då den transporterats runt en hel dag i regn i London, sedan klämts in i en resväska

Som ni ser fick B en mörkgrå medan jag inte kunde motstå att köpa en matchande till mig i mer smutsrosa/beige

- Frågade B lite oskyldigt om han ville vara med på bild och visa hur söta vi var.. Ni kan ju tänka er svaret ;) Tog iallafall några snabba bilder så ni fick se hur dom såg ut på. Så sköna också, Ett bra julklappstips är ju att köpa matchade handdukar, varsegoda! :)

Onsdag idag, hur fort går inte veckorna? Idag har jag några möten vid Biblioteksgatan och senare på eftermiddagen på vårt huvudkontor. Ikväll ska jag och Louise på ett event som håller till på Café Opera, ska bli riktigt mysigt <3 hörs="">

Gillar

Kommentarer