Wranger by Peter Max

I torsdags förmiddag sprang jag och Josse snabbt förbi en pressfrukost som Assefa Communication bjöd in till.
Hälslsosam frukost från Mahalosthlm fanns på plats. Det är 100 % vegan raw and superfood. Deras café ligger på Horngatan 61 i Stockholm och efter jag smakat både juicen och mackan var jag fast bestämd över att jag måste själv ta mig dit för att käka drulle. Så kul när hälsosam mat är så fin och god att man faktiskt föredrar det före typ croissanter med nutella haha.

Vi höll till i lokalen Aplace där Wrangler visade upp sin nyaste kollektion Wrangler By Peter Max. Väldigt färgglada kläder inriktade på 70-tal. Det fanns matchande set för pojkvän och flickvän och allt var väldigt retro och coolt. Inget jag kanske skulle bära själv men på rätt person så. Diggade dock deras collage tröja med läpparn och wrangler loggan :)

Har skrivit på det här inlägget i typ 4 timmar men det har aldrig kommit iväg. Det har helt enkelt varit för mycket med flytten. Men nu 35 flyttlådor senare är vi snart klara. Ville bara kika in här och säga hej en snabbis, bättre uppdatering kommer ikväll. Ska även försöka sitta med vloggen från YSL festen.

PS. juste tack för alla tips mot mensvärken, är mycket bättre idag <>

Gillar

Kommentarer