Wrap it up (i betaltsamarbete med 7eleven)

Inlägget är i betalt samarbete med 7eleven

Ibland tröttnar jag på hur jag ska börja ett inlägg, kan ju inte alltid skriva godmorgon älsklingar eller hej gullisar, får försöka klura ut något nytt :P riktiga problem haha eller vad säger ni... Nåväl rakt på sak, jag brukar sällan göra reklam på bloggen utan väljer samarbeten jag vet att jag kan stå bakom. Just denna kampanj med 7eleven kändes given för mig. Jag har alltid varit en "sleven" älskare från tidig ålder och det har fortsatt nu. För mig har det liksom varit en trygg punkt utomlands när man ser butiken, det är något man känner igen från hemma och vet vad som väntar en när man går in (hör själv hur mycket kontrollbehov jag har just i den meningen) Jag och B brukar alltid när vi är i Thailand smita in på närmaste 7eleven efter middagen och köpa godis för att sen kolla på film, en vardag fast utomlands.
På något sätt har det blivit en mysig grej för mig, typ man ska ha picknick och då smiter jag in och köper en Ceacar wrap eller falafel wrap, dricka och godis på närmaste butik.. Just nu har dom en kampanj för deras freshdeals som då är ex. deras wraps (det finns en med fetaoströra som ni måste smaka, den är bäst). Du ska lätt kunna smita in och köpa din lunch on the go eller för att sätta sig ned och njuta av solen och att det är färskt för dagen. Super bra och prisvärt koncept, lite farligt för mig dock som ska börja med lunchlådor, jag smiter ju alltid ned på sleven vid mitt jobb och köper dessa förbaskade wraps haha.

Nåväl, dagens planer ser hur såhär: grillning på jobbet, vaxning, lämna tillbaka några klänningar, åka ut till landet och förhoppningsvis orka träna. Hatar när jag inte lyckas komma igång på måndagar (skippade det i måndags) för när helgen närmar sig sjunker träningsmoral och nu har jag bara hunnit träna 2 gånger denna vecka och ska absolut hinna träna minst 3 gånger, ja ni fattar haha, alla ba vi bryr oss inte om din träning.  jaja, vi hörs senare med lite min vecka i bilder <3

Inlägget är i betalt samarbete med 7eleven

Gillar

Kommentarer

sarakarlssonsse
sarakarlssonsse,
Hoppas du får en superfin vecka, du hittar nog träningspepp snart ska du se!! ❥
nouw.com/sarakarlssonsse
lovisawallin
lovisawallin ,
håller tummarna <3
nouw.com/lovisawallin