YSL Beauty club

Jag lever, jag sket däremot i att träna idag med Danijela, dels för att hon var så seg på att svara (jaa ditt fel haha) men sen håller vi ju på att flytta. Vi har köpt för lite flyttlådor och jag känner mig allmänt stressad. Ville inte ha med så mycket kläder till landet som förra året.. MEN så blir det ändå. aja bara att gilla läget. Nu till om kvällen igår. Vass och YSL hade styrt upp det för bra men vi tar det från början

Jag och bästis fixade oss lite ihop. Sen tvingade vi hennes kille ta x antal bilder, jag är chockad hur bra tålamod han faktiskt har!

Byxdress - länk (adlink)/ clutch - YSL / Jacka - New Look (tyvärr finns den inte kvar)
Mitt fina hår fixade Julia på Styleport till mig för en fotografering jag gjorde i torsdags

ÄLSKAR den här byxdressen men det är dags för den att få ett nytt hem snart. Har använt den två gånger på lite festliga tillfällen och känner att den gjort sitt. Så på bloppisen kommer ni kunna köpa loss den till ett bra pris. (står mer om bloppisen på Devotes hemsida)

Josse, Amanda, Danijela, Anna och sist men inte minst Gertrude

Vi sprang vidare till Sturehof för att möta upp dom är bruttorna! Fyfan vilka härliga tjejer ni är!

Allt var så himla instagramvänligt! Så ja vi tog 1000 bilder i badkaret men även med dom här skyltarna.

Vi drack en massa goda (men starka) drinkar och dansade till typ världens grymmaste dj!! Han va så j**** bra

När festen började avta tog jag, Danijela och Amanda ett (eller två) drinkar på Bardot. The rest is history. Jätte härlig kväll så stort tack till Vass PR och YSl som vanligt levererar ni :)

Nu: Säng läge och ska kolla på lite KUWK, B är borta ikväll (vi har tajmat varandra så jäkla dåligt hela veckan. Har knappt sett honom utom att vi fick in en lunch idag. Imorgon är det fredag och jag ska bara träna och jobba. Vi hörs imorgon helt enkelt <>

Gillar

Kommentarer